Újabb 0-5 idegenben

2010.11.23. 16:22

GOAL SCORERS

NJD:   P. Elias (PPG, 05:49 - 1st) , J. Arnott (16:15 - 1st) , M. Tedenby (PS, 18:14 - 1st) , J. Arnott (02:43 - 2nd) , D. Zubrus (07:48 - 2nd)
GOALIES

WSH: B. Holtby (L)
 NJD: J. Hedberg (W)

Csapatunk tegnap hajnalban gyenge játékának köszönhetően 5-0ás vereséget szenvedett az előzetesen esélytelenebbnek tartott New Jersey Devils együttesétől. Erről többet nem tudok mondani, az összefoglaló mindent elmond helyettem:

Bár a zavar az erőben nem kapus poszton mutatkozik, minden bizonnyal minden Caps fan számára örömtlei hír, hogy Varlamov lassan játékra készen áll. A Jersey ellen már padozott, reméljük hamarosan kezdő kapusként láthatjuk és ami még fontosabb, egészségesen.

Boudreau mester már akkor elkezdete a sorok mozgatását amikor a csúnya zakó még véget sem ért, tehát konstatálhatjuk, hogy ő sem volt elégedett a látottakkal. Ebből valószínűsíthető, hogy a szerdai Carolina elleni meccsre megint új sorokkal készül BB mester.

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr812468251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása