Reszkessünk mi...

2010.10.29. 06:13

Csapatunk 2-1 arányban kapott ki Minneotában a Wildtól. A csapat nem játszott jól, megvoltak a lehetőségei ám azokat főleg Knubie és Backis sorra kihagyta. A védelem szinte teljesen semlegesített Ovechkint, aki ezért nagyon frusztráltan játszott, de azért lőtt egy gólt a harmadik harmadban, ezzel kicsike esélyt adva, hogy a csapat kiegyenlítsen, ám ez már nem jött össze. A minnesotai Backstromból, aki egyébként is hajlamos a jó teljesítményre, támadóink hőst csináltak.

Írjuk ezt a vereséget az utazás számlájára, Minnesota és Carolina azért nem szomszédos államok. Szombaton folytatás Calgaryban.

GOAL SCORERS

WSH:   A. Ovechkin (18:24 - 3rd)
MIN:   C. Kobasew (07:48 - 1st) , M. Koivu (PPG, 19:44 - 2nd)
GOALIES

WSH: M. Neuvirth (L)
 MIN: N. Backstrom (W)

Szerző: Buchek8

6 komment

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr862406867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.10.29. 15:52:44

Kicsit nyugodtabban értékelve az értékelhetetlent. Sloan takaródjon a Budai Bocsok IFI csapatába, Schultz szedjen speedet, Knuble húzzon a faszba pszichológushoz. Nickynek pedig szólhatna valaki ha finoman megemelem a pakkot és gól, többet ér minth izomból belebomzáom fél méterről a kapus lepkésébe...egy szó jut eszembe a reggeli meccsről: szánalmas!
Souray épüljön fel és szedje össze magát, mert ha rendszeresen Fahey és Sloan fog játszani, idegösszeomlást kapok. Tavasszal pedig tradelni kell egy olyan védőt, aki erőssége a csapatnak ( pl. Bieksa)
Láttuk az idei Stanley Kupa sorsát az is befolyásolta, hogy Bartulis és Krajicek személyében volt két balfasz védője a Phillynek..persze minket ez a veszély nem fenyeget hogy eljutunk odáig

Buchek8 2010.10.29. 18:26:03

@BVBDortmundLaci: Schultz magassága miatt már nem lesz gyorsabb, Backis az utolsónál nem volt tiszta helyzetben hogy úgy megtudja emelni szerintem, a többiről nem tudok nyilatkozni. Knubie-val kapcsolatban egyet értek. De most legalább a támadó játékunk se olyan jó, erre lehet építeni xD

BVBDortmundLaci 2010.10.29. 22:27:17

@Buchek8: Nem akarom a kíváló bekk kedvencem az öreg Prongert felhozni. Lejjebb adom és egy bizonyos John Scottal példálózok. Hihetetlenül imádom a csókát, langaléta lassú, de úgy ütközik és olyan jól helyezkedik. Ez a Schultz számomra meg egy töketlen alak :D
Holnap jön a Flames..ma még jól alszunk :)

Buchek8 2010.10.29. 23:03:26

@BVBDortmundLaci: Itt akkor lesz klasszis védő ha kineveljük hiszen ismerjük az játékos politikánkat :D

BVBDortmundLaci 2010.10.29. 23:57:01

@Buchek8: ...mint a Real Madridé, bár egy Sergio Ramost igazán vehetnénk :D

Green mellett imádom Carlsont, nagyon jó játékos lesz belőle sztem. Ma pihentetőként megnézem a Pens-Philly meccset.Te?! :)

Buchek8 2010.10.30. 19:46:27

@BVBDortmundLaci: Én fáradt voltam szal nem játszott semmi tegnap. Ma nem nagyon vagyok tisztába a kezdés időpontjával az óra állítás miatt de majd lesz valahogy, lehet inkább most fekszek le mert reggelig kihúzni nem lenne könnyű :/
süti beállítások módosítása