Győzelem hosszabbításban

2010.10.12. 03:40

Csapatunk hosszabbításban győzte le hazai pályán az Ottawa Senators együttesét.

A mérkőzésen nem volt túl nagy a színvonal, az elején a Senators uralta a játékot, de Semin idény beli első gólja megfogta a vendégeket. A másodikban Ruutu révén egyenlített a Sens, ám a 3. és 4. sor keveréke egy remek kapu mögötti akció után Fehr gólját eredményezte. A harmadik harmadban Backis a védekező harmadban adta el a korongot, amelyből Shannon remek gólt lőtt. A hosszabbításban az addig szürkén játszó Ovechkin egy köténybe lőtt góllal döntött, pár másodperccel az OT vége előtt.

A védelem továbbra is átjáróház, viszont Neuvirth minden tőle telhetőt megtett és nagyban hozzájárult a sikerhez, ám ez sem volt elég, hogy beválasszák a three starsba. Szerdán, szintén hazai pályán játszunk az Islanders ellen, az elvárások: ugyanennyi pont és sokkal jobb játék.

 

GOAL SCORERS

OTT:   J. Ruutu (09:57 - 2nd) , R. Shannon (07:20 - 3rd)
WSH:   A. Semin (18:38 - 1st) , E. Fehr (11:18 - 2nd) , A. Ovechkin (04:28 - OT)
GOALIES

OTT: P. Leclaire

 

 

 

 

Three star selections
1st:   ERIC FEHR
2nd:   MIKE GREEN
3rd:   PETER REGIN

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr692364506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása