Szezon Start! 1.rész

2010.10.07. 00:26

Végre elérkezett az idő...mostmár valóban csak pár óra választ el minket hogy két-három naponta a torkunkban dobogjon a szívünk ha kedvenceink a jégen vannak. A nyár folyamán több lejárt szerződésű játékosunkról kiderült hol folytatja, ám a napokban talált magát csapatot mostmár csak ex-capitalsos spíler. José Theodore fizetését 3,5Mio $ értékben határozták meg az arbitrátorok de ő 1évre mindössze 1,1 Mio $ naftáért szignózott a Minnesotához. Brendan Morrison center szintén 1 évre 775,000 $ keres majd Calgaryban. Scott Walker és Quinton Laing nem talált magának csapatot, reméljük nekikis sikerül, mindannyiójuknak sok sikert kívánunk további karrierjükhöz. Most azonban térjünk át a 2010/2011 szezon Washington Capitals játékosaira és nézzük mit várhatunk ettől a szezontól

Fokozottan vártuk az átigazolási piac nyitását, ám minden várakozást alul múltunk a semmittevésünkkel. Kapusaink a két fiatal tehetség, Varlamov és Neuvirth lesznek. A sorrend még kérdéses, de nagy valószínűséggel az orosz portás fog a vonalon állni Atlantában magyar idő szerint 01:30 perckor. Two-way kontraktussal rendelkező veterán Sabourin pedig beugrásra készen a Bearsben fog védeni Grubauerrel egyetemben. A védelemből az üvegtestű Jurcina és Corvo helyére az előző idényben már többször jégre küldött Carlson és Alzner duó érkezett. Nagy reményeket fűznek hozzájuk a tengerentúli zsurnaliszták, reméljük beváltják a hőzzájuk fűzött reményeket, de valószínűleg harmadik soros bekkpárként kezdik a szezont. A támadó szekciónkat illetően világklasszis játékosok sora foglal helyett. A kérdés azonban nem az első két sor összetétele, hanem a harmadik és negyediké. A fiatalok közül hatékonyabb védőmunkája miatt Johannson kerül fel a nagycsapathoz, MattyPee továbbra is a Bearsben fog korcsolyázni.

Következő beharangozó részben pedig szemügyre vesszük a várható sorokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr1002352123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása