Philipp Grubauer, az idei 4. körös választottunk 3 évre írt alá, jelentette be ma a klub. A Kingston Frontenacs(OHL) kapusa tavaly Memorial Kupához segítette csapatát, átlagban 2,75 kapott góllal és .924-es védési hatékonysággal.

Jay Beagle, Andrew Gordon és Mathieu Perreault visszatér a Hersheybe, hogy ott kezdjék meg a szezont. Marcus Johansson, Matt Hendricks, Brian Faheyvel és Dany Sabourin pedig jégen volt a gyakorlásnál. Varlamovot és Carlsont elővigyázatosság céljából nem szerepeltette BB mester a pre-seasonban.

"Ez mindig kemény nap, mikor azt kell mondani a játékosoknak, hogy még nem álltok készen. Ez a munka legnehezebb része." - mondta GMGM.

A tavalyi szezonban Perreault párszor játszott csak a Caps-ben, de ezalatt az idő alatt megszeretette magát a közönséggel. A döntés oka, miszerint visszakerül a farm csapatra, annak köszönhető, hogy Bruce Boudreau úgy véli, hogy Marcus Johansson(vele versenyeztek a betöltetlen centerpozíciókért) a védekezéshez többet hozzá tud tenni, mint Perreault.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr612348593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.10.06. 00:03:03

Ha kettőjük közül kellett választani akkor örülök hogy a viking marad, viszont sajnálom MattyPee-t, remélem ez nem szegi kedvét és azt is, hogy lesz még rendszeres tagja a csapatnak.

Buchek8 2010.10.06. 01:37:06

MÁS: Mint látjátok változott a külső, ha valaki jó photoshop-os és elő szeretne rukkolni egy remek fejléccel akkor az szóljon és megosztom vele a szükséges információkat ;)
süti beállítások módosítása