Varly vagy Neuvy?

2010.09.27. 21:38

Nyakunkon az NHL start és kint még mindig azon megy a buli, hogy ki lesz az eső számú kapus. A kérdés tehát: melyik fiatallal van nagyobb esélyünk a (végső) sikerre. Mielőtt a tréning camp megkezdődött a legtöbben egyértelműen Varlamovra voksoltak, aki annak ellenére nyújtott remek teljesítményt a PO-ban, hogy az alapszakasz legnagyobb részében sérült volt. Ám ez azzal megváltozott, hogy Neuvirth a napokban aláírt két évre.

Varlamov már a 2009es rájátszásban is remek teljesítményt nyújtott, figyelemre méltó .911-es védési hatékonysága mellé 2.52 átlagban kapott gól társult és ha ehhez hozzá vesszük még azt is, hogy mindkét évben "tűzoltóként" érkezett a kapuba Theodore helyett, akkor még erősebb érvek ezek.

Neuvirth zsinórban másodszor segítette Calder kupához a Hershey Bears csapatát, .910es védési hatékonyságot mutattot fel, illetve átlagban 2.80 gólt kapott. Emellett még bele is kellett tanulnia az NHL-be.

A kérdés idővel megválaszolódik, addig maradnak a találgatások. Sok minden közbe jöhet, pl. sérülés, forma hanyatlás, ám azt bizton állíthatom, hogy ugyanúgy profitálhatunk ebből az egészséges versenyből, ahogy ugyanúgy bele is bukhatunk akár.

Mi a véleményetek?Varly vagy Neuvy?:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr842328032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.09.28. 15:15:23

Elején Varly, mindenképp!

BVBDortmundLaci 2010.09.28. 20:07:31

@hank_moody: Wahaha :D
Nekem is ő a kedvencem Theodore után :)
süti beállítások módosítása