John Kreiser, az NHL.com kolumnistája szerint a következő szezonban 7 játékosnak van nagy esélye a kitörésre, ezek közül kettő a mi kötelékünkbe tartozik. John Carlsonról és Karl Alznerről van szó. 

Alzner néha játszott a Capitalsben, de előző szezonjának legnagyobb részét a Hersheyben töltötte, hozzásegítve a csapatot a Calder kupa megszerzéséhez. A 2007-es draft 5. választottja úgy tűnik készen áll arra, hogy teljes értékű szerepet töltsön be a "nagy" csapatban is. Ő nem egy nagy pontgyáros, ellenben a védekezése pokróc kemény. GMGM bevallotta, hogy már az elmúlt szezonban is elég jónak ítéltettett, hogy az NHL-ben játszon, ám nem akarta megpiszkálni a Hershey nyerő csapatát.

John Carlsonról 20 éves kora ellenére csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Januárban győztes góllal járult hozzá a Team USA junior világbajnoki érméhez, az ő segítségével mehetett mennybe Backis a Montreal ellen, hiszen a mérkőzés folyamán egyenlítő gólt szerzett és szintén Calder kupa győztesnek mondhatja magát a Hershey Bears csapatával. A 2008-as 28. választott jövő januárban tölti 21. életévét és ekkora már a védekező alakulat rendszeres tagjának kell lennie.

ez már nem a cikk része....

Ha az átigazolási poltikát vesszük alapul, a vezetőség nagyon komolyan számít ezekre a fiúkra. Badarság lenne azt állítani, hogy ez a teher összeroppanthatja őket, hiszen fejben mindketten nagyon ott vannak és ha a következő szezonban nem is, de ha 3-5 éven belül olyan védelem lesz belőlük, amely Stanley-t nyert, akkor sűrű bocsánatkérésekkel tartozunk majd GMGM "úrnak".

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr92174848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása