Welcome Evgeny Kuznetsov

2010.06.29. 15:16

Parádés körítés, remek szervezés. A külsőségekkel minden rendben volt, hihetetlen milyen hangulatot és cirkuszt kerítettek az első los angelesi draftnak. Az Edmontonban uralkodó hangulat pedig...amint kiderült hogy Taylor Hall csatlakozik a csapathoz, elkezdték skandálni a Let's Go Oilerst és a játékos nevét. Nah de rólunk!
Evgeny Kuznetsov személyében 1992. május 19-én született elvtársat draftoltunk. Előző szezonját a Traktor Chelyabinskban töltötte ahol 35 mérkőzésen 2+7el végzett, a rájátszásban pedig 4mérkőzésen 1+0. Valószínűsíthető hogy a 18éves fiatal játékos jövőre is a KHLben fog korcsolyázni, mindenesetre reméljük mihamarabb bemutatkozhat nálunk és szép jövő elé néz, Isten Hozott Evgeny!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr82118730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.06.29. 19:05:28

nem túl meggyőző statok de még nagyon fiatal és keletről mindig jókat hozunk szal remélem befut ő is, sok sikert neki :)
süti beállítások módosítása