A címvédő Hershey Bears csapata a 6. meccsen otthon konferencia bajnok lett(a playoffban is), miután a rendes játékidőbeli 2-2 után, az első hosszabbításban Francois Bouchard góljával nyerni tudtak 3-2 arányban. A szériában ez volt a csapat 3. hosszabításbeli győzelme és csak egyszer kaptak ki hosszabbításban. Tehát a csapatnak lehetősége nyílt arra, hogy ismét elhódítsa a Calder Kupát, ellenfelük kiléte pedig hétfőn vagy legkésőbb szerdán kiderül, hiszen a nyugati ágon vezet 3-2 arányban a Hamilton Bulldogs csapata a Texas Stars ellenében.

Egy Hamilton elleni döntő több pikantériát is hordozna magával. Ha az idei évre gondolunk akkor természetesen azt, hogy a két farmcsapat nagycsapatai az NHL rájátszás első körében egymásra akadtak, amiből a Capitals jött ki rosszabbul, tehát a "kicsiknek" van mit "megbosszulniuk". Ha régebbre tekintünk vissza, akkor pedig a 2006/07es szezonban is az említett két csapat játszotta a nagydöntőt, melynek hőse - a Jack A. Butterfield Trófeát megkapó - Carey Price volt és a Hershey 4-1 arányban simán elvesztett a döntőt. A tavalyi év során ezt a trófeát a döntőben 4-2 arányban a Manitobát verő Hershey Bears kapus, Michal Neuvirth kapta. Reméljük a legjobbakat tehát, egy esetleges 7. meccset nyugaton, illetve egy újabb Calder kupa győzelmet a "kicsiktől".

ROCK THE RED!!!GO BEARS NATION!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr732025315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása