A Warner Home Video és az NHL holnap fogja kiadni speciális gyűjtői DVD-it. Az egyik ami minket nem érint de említsük meg, Chicago Blackhawks® szuper Moments and Classic Games. A másik viszont annál is inkább fontos lehet számunkra, Washington Capitals® 10 Greatest Games. Ezeknek a célja, hogy a csapatok gazdag múltját és büszke hagyományat, illetve legemlékezetesebb meccseit bemutassa.

A Capitals történelmének legnagyobb meccseit mutatja be, melyek csapatmunka vagy egy meghatározó játékos érdemei voltak, mint pl: Peter Bondra, Olaf Kolzig, Dale Hunter, és Alex Ovechkin.

A DVD tartalmazza:

  • Caps Beat Flyers in Game 7 of Patrick Division Semifinals - 4/16/88
  • Caps Advance to Stanley Cup Final for First Time in Franchise History - 6/4/98 
  • Ovechkin's scores two goals in his first game with the Capitals – 10/5/05
  • Ovechkin Notches Caps' First Playoff Hat Trick in 16 Years - 5/4/09

Holnaptól kapható lesz Caps csapatboltokban, Reebok boltokban és megrendelhető a Shop.NHL.com-ról cirka 50 dollárért. De bízzunk a warez és torrent erejében és reménykedjünk abban, hogy felkerül Rip válozatban a netre. Természetesen ha ez bekövetkezik akkor linkelem :)

ROCK THE RED!!!

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr811861053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása