Ted Leonsis könyvet írt

2010.02.10. 21:06

Ted Leonsis manapság annyira boldog az úgy döntött, hogy ír egy könyvet erről.

Leonsis, a Washington Capitals tulajdonosa, a New York City Tuesdayban volt, hogy leleplezze az új könyvét, a "The Business of Happiness"-t. A könyv az egyéni vállalkozói út magyarázata, úgy, hogy közben boldogok legyünk, és neked képes kellene lenned, hogy úgy strukturáld a dolgokat, hogy a dolgok helyesen működjenek, mondta az NHL.comnak.

A könyv kiadásának keresve sem lehetett volna jobb időpontot találni, hiszen Leonsis csapata a csillogó példája egy működő üzleti modellnek, hiszen a Capitals a napokban keresztül masírozik az NHLen.

"Mindig látok embereket akik arról írnak, hogy hogyan értek el valamit, ám még senkit nem láttam, aki arról írt volna, hogy mit fog elérni". - mondta Leonsis. "Igazán jól játszunk és ez nagyon jó. Azt gondolom, hogy bebizonyítottuk, hogy tudjuk, hogy hogyan lehet olyan vállalkozásokat és kiváltságokat építeni, amik csatlakoznak rajongókhoz és van egy magasabb céljuk is. A rajongók nagyon-nagyon büszkék a játékosokra és legfőképp Alex Ovechkinre. Náluk van a világ legnagyobb játékosa és láthatják őt minden éjszaka játszani."

Leonsis beszélt még a Chimera trade-ről, az AOLal való kapcsolatáról, a szurkolói közösségekről(Rock The Red) és mondandóját ezzel a mondattal zárta.

"Now, we have to win a Cup."

Itt meg is rendelheti aki akarja(angolul természetesen)

 

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: ted leonsis

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr401747660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása