"Nehéz megtartani a győzelmeket, amikor minden csapat az akar lenni, aki megállítja a Capitalst a győzelmi sorozatában" - mondta Bruce Boudreau.

"Azt gondolom, hogy az nem számít, hogy ilyen sorozatban vannak vagy nem" - mondta az Atlanta kapusa, Pavelec. "Az utóbbi három évben is jók voltak. Ők csak fantasztikusan játszanak"

"Én nem voltam annyira éles az első harmadban, de azt gondolom, hogy percről percre jobb lettem" - mondta a kiválóan védő fiatal Neuvirth.

"A fiúk mindennél többet akarnak nyerni" - mondta Boudreau. "Ez, az amiért a harmadik harmadban mindig átveszik az irányítást."

"Győzni akartunk, de a legfontosabb, hogy a jövőben is győznünk kell" - mondta Ovechkin. "Most állandóan győzünk, de gondolnunk kell a rájátszásra és arra, hogy mit kell tennünk, hogy jobbak legyünk a rájátszásban."

Backis nem játszott a harmadik harmadban, Boudreau azt mondta, hogy influenzához hasonló tünetei voltak, de fontos lenne, hogy jobban legyen vasárnapra. Szóval nem tudni, hogy tudja-e vállalni a játékot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr741734372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása